Aanschaf Vredo DDS doorzaaimachine

Om uw sportveld op een nog hoger niveau te krijgen hebben wij een nieuwe doorzaaimachine aangeschaft. De periode van rust in de zomermaanden wordt steeds korter, verenigingen willen een minimale stop van het seizoen.

Hierdoor ligt de uitdaging bij ons om in een nog korter tijdsbestek uw veld in optimale conditie te krijgen.  De aanslag van het graszaad is hier een belangrijke factor in. Met deze nieuw doorzaaimachine zijn wij in staat om in één werkgang graszaden op verschillende dieptes te zaaien. In de meeste gevallen betreft het hier Veldbeemd en Engels raaigras.  Met traditionele zaaimachines wordt veldbeemd te diep gezaaid waardoor de uitkomsttijd te lang is of het zaadje helemaal niet opkomt.

Met de DDS zaaimachine voorkomen wij deze problemen en helpen u een stevige grasmat te verkrijgen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.